September 24, 2007

Nurse! Do you have Pocket whiskey?

I have just recently discovered the following headline in a webmagazin: "Pocket Shot Introduces New Packaging Category For the Alcohol Industry". Whereelse can it happen than in California. Pocket Shot offers to consumers a unique single serve whiskey product, sort of a "grab & go". They say it's an easy pouring, high quality transparent pouch which fits an active and on-the-go lifestyle. They state that this strange pouch contains some Kentucky Straight Bourbon whiskey aged for 4 years. It might be good and unique, but it does not convince me. I still vote for the good old bottled whiskies.

You may say I'm old school, but this multi-layered plastic bag is too much futuristic for me. I can hardly believe that some really outstanding whiskey is sold here. Pocket Shot is also producing a rum, vodka, gin and tequila variant. Anyway, this strange packaging looks like an infusion pouch from the Emergency Room.


Az alábbi hírt nemrégiben találtam egy whiskys webmagazinban: "A Pocket Shot bemutatja a szeszipar számára készített legújabb csomagolási megoldását". Na és hol találnak ki ilyesmiket? Hát persze, hogy Kaliforniában. A Pocket whiskey tulajdonképpen egy különleges, egy-adagos whiskey-csomagolás, amolyan "fogd és vidd" típusú hülyeség. Azt mondjék, hogy ez a könnyen használható, kiváló minőségű műanyag erszényke pont az aktív, utazgatós életstílus kedvelőinek készült. Azt állítják, hogy a nylonzacskóban valami 4 évig érlelt Kentucky bourbon whiskey várja fogyasztóit. Háát, lehet, hogy különleges és jó, de engem valahogy nem győzőtt meg. Maradok a jó öreg és remekül bevált palakozott megoldásnál. Mondhatja bárki, hogy old-school vagyok, de ez a többrétegű plasztiktasak túlságosan futurisztikus nekem. Nehezen hiszem, hogy tényleg valami egyedülálló whiskeyvel van dolgom. A Pocket Shot cég gyárt ugyanilyet rum, vodka, gin és tequila változatokban is. Ez a Pocket whiskey valahogy úgy néz ki mint egy infúziós tasak a Vészhelyzetből. Szerintem.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home